Banesa per shitje Ulqin

Banesa per shitje Ulqin

Duke marrë parasush të gjitha elementët që janë objekt i interesimit, kjo ndërtesë e cila plotëson standardet të larta për banim në një ambijent mrekulushem, pamjen fantastike the afersin te detit dhe plazhave me te bukura te Ulqinit .

Qasje ë lehtë, dhe ne afersi te plazhit te vogël, qendres të qytetit apo plazhit te madhe.
Banesa posedon, ashensor, parking privat, kondicioner qendror, kamera sigurie, çdo gjë që është e nevojshme për të jetuar në një nivel të lartë .

Izolimi instaluar në: mure, dysheme ne kulm dhe ballkone.

 

Kërko më shumë informacion

 

 

%d bloggers like this: