Category Archive: Property For Sale

Land for Sale in Zoganje

This land is on great location near main road in Zoganje just few kilometers from the Long beach and from town of Ulcinj. If you ever dreamed of a village house where you can have an orchard, or engage in farming, or even to build a tourist complex that is near to town and to …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/land-sale-zoganje/

Banesa Te Reja Ne Shitje ne Ulqin

Banesa ne Shitje Ulqin Këto Banesa janë në një lokacion te mrekulushem jo shumë larg nga plazhi madh , si dhe vetëm disa minuta nga qendra të qytetit ku gjinden bankat dhe dyqanet. Banesat janë ndërtuar me cilësi të lartë, ajo që do të ju bindë kur i shihni këto banesat. Dyshemete janë nga parketi dhe …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/banesa-ne-shitje-ulqin/

Trualli ne shitje ne Plazhin e madh

Trualli ne shitje ne Plazhin e Madh Ky Truall është e vendosur rreth 1000 metra nga Imperial Hoteli dhe plazhit te madh. Qasja është e lehtë dhe e thjeshtë dhe rruga është e asfaltuar. Madhësia e truallit është 1150 m2 por munde te ndahet ne gjyse . Cmimi per m2 180 euro .     …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/trualli-ne-shitje-plazhi-madh/

Lokali ne shitje Ulqin

Lokali ne shitje Ulqin Lokali gjindet ne qender te Ulqinit, Munde te ipet edhe me qera si Night Bar , cafe ose restaurant ne qender te Ulqinit pranë rrethrrotullimit. Madhësia është 90 m2. Pajisur me një bar nate dhe mund të bëhet konvertimi për restorant,ose ndonjë qëllim tjetër Lokacioni është ideal në qendër të qytetit …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/lokali-ne-shitje-ulqin/

Trualli ne shitje Ulqin

trualli-shitje-ulqin.jpg

Trualli ne shitje Ulqin Ky Truall është e vendosur rreth 1000 metra nga Hoteli Otrant  dhe plazhit te madh. Qasja është e lehtë dhe e thjeshtë dhe rruga është e asfaltuar. Për këtë vend ka plan urbanistik, ashtu qe mund të marrët leja për të ndërtuar shtepi ose apartamente. Madhësia e truallit është 565 m2 …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/trualli-ne-shitje-ulqin/

Land For Sale in Stoj

This property, (Land) is located in the Gornji Stoj in Ulcinj between popular tourist island resort of Ada Bojana and popular Copacabana beach . Asphalt road leads to the land itself, this two beautiful plots are only 3 minutes drive from  Ada Bojana and Ulcinj’s Copacabana beach.  Great location on the most famous beach in Montenegro, 14 kilometers Long Bech that …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/land-for-sale-in-stoj/

Banesa per shitje Ulqin

Banesa per shitje Ulqin Duke marrë parasush të gjitha elementët që janë objekt i interesimit, kjo ndërtesë e cila plotëson standardet të larta për banim në një ambijent mrekulushem, pamjen fantastike the afersin te detit dhe plazhave me te bukura te Ulqinit . Qasje ë lehtë, dhe ne afersi te plazhit te vogël, qendres të …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/banesa-per-shitje-ulqin/

House for sale near Hotel Galeb Ulcinj

This superb house is on one of the most beautiful locations in Ulcinj above the land where it plans to build a new 5 stars hotel Galeb Ulcinj and land where it once was  hotel Jadran where will soon be build a new luxury hotel with 5 stars. Excellent location and house on a plot …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/house-for-sale-hotel-galeb-ulcinj/

Apartment House for sale in Stoj

PROPERTY DESCRIPTION Great 3 stories apartment house for sale in Stoj – Ulcinj . A fantastic opportunity to purchase this beautifully located and quality-built apartment house that is located near the 14 km Long Sandy Beach best and most popular beach in the regions. The house is only 400 meters from the center of Stoj where …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/apartment-house-sale-stoj/

House for sale in Pinjes

"house-for-sale-ulcinj.jpg"

House for sale in Pinjes House area 500 m2 Price – 200.000 eur . The price is reduced to 185.000 eur.   This is a brand new unfinished house of 500 m2 just built from brick and stone with a lot of iron poles, upper flat plate is for further construction as outlined in the plan. There …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/house-for-sale-in-pinjes-ulcinj/

Older posts «