Category Archive: ulqini

Ulqini 1 Maj 2014 Programe

ulqini.jpg

Ulqini Programi per 1 Maj Programet e ndryshme do të mbahen nga 2-4 maj dhe do të kete panair suvenireve të ndershme dhe artizanale lokale ,mbrëmje e peshkatarëve të shoqëruar nga tingujt e muzikës së vjetër borgjeze, karnaval për fëmijë dhe të rritur, një koncert dedikuar për të shoqatave kulturore nga rajoni do te mbahet …

Continue reading »

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/ulqini-1-maj-2014/