Lokali ne shitje Ulqin

Lokali ne shitje Ulqin

Lokali gjindet ne qender te Ulqinit, Munde te ipet edhe me qera si Night Bar , cafe ose restaurant ne qender te Ulqinit pranë rrethrrotullimit. Madhësia është 90 m2.

Pajisur me një bar nate dhe mund të bëhet konvertimi për restorant,ose ndonjë qëllim tjetër

Lokacioni është ideal në qendër të qytetit pranë biznis qendre te Rokšped.

Dyqani gjithashtu ka një papafingo që mund të përdoret për të ndërtuar një banesë ose për ndonjë qëllim tjetër.në këte mënyrë mund të fitohet sipërfaqe të dyfishtë.

 

Kontaktoni pronarin

 

%d bloggers like this: