Shtepia ne shitje Ulqin – Nga Plazhi i Vogel Vetem 3 Minuta

Shtepia ne shitje Ulqin – Ne lokacion te mrekullushem.

Kjo shtëpi ndodhet në një vend të bukur në lagjen Pinjesh me pamje nga deti.
lidhja e rrugëve deri në shtëpi është shumë e lehtë dhe e shpejtë në tre minuta arrihet në plazhin e vogël dhe në 5 minuta ju mund të arrini ne plazhin e madh.

Në këtë zonë ajri është gjithmonë i pastër dhe temperatura e ajrit verës është shumë më e ulët se në pjesët e tjera të qytetit.

Shtëpia është e ndërtuar në 500 m2 tokë e rethuar me mur betoni dhe gardh metalik, ka një avantazh të madh mbi shtëpitë e tjera sepse është larg shtëpive të tjera sipas të gjitha rregullave të ndërtimit.

Zona është shumë e qetë dhe nuk ka zhurmë.

Shtëpia ka një kat përdhesë dhe një dysheme pa mobilje dhe elemente në banjo që mund të shihen në fotografi, eshte e ndertuar me plan Amerikan.

Shtepia ne shitje Ulqin – Plani

Shtepia ka ne perdhes 3 dhoma dhe 1 Kuzhine dhe 2 banjo.

Ne parin kat jan 2 dhoma, kuzhina , salloni i madh dhe 2 banjo.

Madhësia e shtëpisë është    230m2.

Madhësia e tokes është         500 m2

Çmimi për këtë shtëpi është  360,000 euro.

Shtepia ne shitje Ulqin- Fotot

Shikoni edhe kete shtepi prej 450m2 Cmimi 350.000 euro

 

 

Leave a comment

%d bloggers like this: