Truall Ne Shitje Ulqin 2 km. nga Copacabana Plazhi

Truall në Shitje Ulqin,

është ne një nga vendet më të bukura në “Plazhin e Madh pranë plazhit të  Copacabanës”.
Ky truall është vetëm 300 metra larg nga rruga kryesore dhe vetëm 2 kilometra nga plazhi Copacabana ne Ulqin.

Deri ne këtë truall arrihet lehtë dhe shpejt me rrugë asfaltike.

Çmimi është shumë i volitshem!

Madhësia e truallit është 1030 m2

 

Për më shumë informacion ju lutemi na kontaktoni.

 

Leave a comment

%d bloggers like this: