«

»

Print this Post

Trualli ne shitje ne Plazhin e madh

Trualli ne shitje ne Plazhin e Madh

Ky Truall është e vendosur rreth 1000 metra nga Imperial Hoteli dhe plazhit te madh.
Qasja është e lehtë dhe e thjeshtë dhe rruga është e asfaltuar.

Madhësia e truallit është

1150 m2 por munde te ndahet ne gjyse .

Cmimi per m2 180 euro .

 

 

Contact owner

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/trualli-ne-shitje-plazhi-madh/