«

»

Print this Post

Trualli ne shitje Ulqin

Trualli ne shitje Ulqin

Ky Truall është e vendosur rreth 1000 metra nga Hoteli Otrant  dhe plazhit te madh.
Qasja është e lehtë dhe e thjeshtë dhe rruga është e asfaltuar.
Për këtë vend ka plan urbanistik, ashtu qe mund të marrët leja për të ndërtuar shtepi ose apartamente.

Madhësia e truallit është

565 m2

Cmimi i ulur ne 67.800 euros. 

 

trualli-shitje-ulqin.jpg

 

Kontakto Pronarin

 

 

Permanent link to this article: http://www.ulcinjapartments.com/trualli-ne-shitje-ulqin/