Ulqini 1 Maj 2014 Programe

ulqini.jpg

Ulqini Programi per 1 Maj

Programet e ndryshme do të mbahen nga 2-4 maj dhe do të kete panair suvenireve të ndershme dhe artizanale lokale ,mbrëmje e peshkatarëve të shoqëruar nga tingujt e muzikës së vjetër borgjeze, karnaval për fëmijë dhe të rritur, një koncert dedikuar për të shoqatave kulturore nga rajoni do te mbahet dhe konkurrencë skulpturave në rërë.

 

Koncertet

Koncert i madh muzikor me grupin Daniel Alibabiç.

Koncert NRG Band nga Kosova.

Ne plazhin Copacabana grupi i ftuar Colonia nga Kroacia do te mban koncert.

Dhe ne Hotel Otrant do te organizohet Beach Party për të gjithë mysafirët .

 

 

Leave a comment

%d bloggers like this: