Banesa Me te Mira ne Ulqin Per Shitje

Këto banesa janë në ndërtim, ata janë në vendin më të mirë në Pinjesh, me pamje nga deti, me nje dizajn të jashtëm dhe të brendshëm modern, me parkim të mbyllur privat, me qasje të lehtë dhe të shpejtë rrugore më vetur deri në ndërtesë, qasje të shpejtë deri të qendër të qytetit, pyjeve me pisha,plazhit te vogel dhe plazhit të madh.

Këto banesa janë ty u shitur shpejt kështu që nëse keni ndërmend të blini një banes ne Ulqin të shkëlqyer në një vend të shkëlqyer,me ndërtimin e materialeve me cilësi të lartë na kontaktoni menjëherë.

 

 

 

Ndërtesa pestë katëshe

Skice e banesave baza e katit te pare.

Banesa 1 – 47.00 m2

Banesa 2 – 60.00 m2

Banesa 3 – 54.00 m2

Banesa 4 – 80.00 m2

Banesa 5 – 58.00 m2

Banesa 6 – 42.00 m2

Skice e garazhit te brendshem

Leave a comment

%d bloggers like this: